Bilkåren en uppskattad kugge i Eurovision

I samband med årets Eurovision fick Bilkåren det ärofyllda uppdraget av Volvo att fungera somen del av den viktiga transportgruppen för artister, VIP och totalt 43 delegationer från länder världen över.

Totalt 45 förare arbetade hårt och exemplariskt under de 10 dagar som tävlingen pågick, och samtliga dagar var fyllda av många kilometer av musik och glädje. Bilkårens förare fick också möjligheten att lära känna alla de duktiga artister som kommit till Stockholm med förhoppningen att vinna världens röster.

I samband med Eurovision så testades också ett nytt digitalt körsystem som visade sig vara väldigt uppskattat bland samtliga förare. Med hjälp av en digital körkalender fick nu alla förare sina körordnar med komplett körinformation direkt in i sina mobila kalendrar vilket underlättade mycket för alla inblandade då vi hade högtryck större delen av dygnet samtliga event dagar.

eurovision7

Efter avslutad tävling var det också extra roligt att få ta del av all den beröm som kommit in till produktionen från ansvariga, press, tävlande och delegationerna. Vi lovordades och samtliga inblandade var rörande överens om att detta årets Eurovison var den mest välorganiserade och bästa tävlingen någonsin.

Vi vill än en gång passa på att säga ett STORT TACK till alla förare som genomförde dettastora och viktiga evenemang med bravur.

Christian Nordenström & Elisabet Forsman

eurovison1

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s