Bilkåren på MC-mässan

I slutet av januari var det dags för MC Mässan igen. Bilkåren tillsammans med FMCK delade monter på Svenska Mässan i Göteborg. Vi började på onsdag eftermiddag med att bygga upp vår monter och det gick som en dans, kamouflagenät, gran/granris, disk, rollups, broschyrer och en Mc bara hamnade där de skulle.

Mc Mässan 1

På torsdag började jag vid 15.00, på det passet var det Lill, Annelie och jag som stod i montern. Det var ganska mycket folk på mässan som öppnade kl. 10.00 den dagen. Trevligt med äldre gentlemän men fel målgrupp för oss. Fredagen hade fler besökare och en mer blandad besöksskara.

Mc Mässan 6

Lördag och idag har alla kommit, himmel vad mycket folk, Sussie, Anita, jag och Pauline från ungdomsrådet tog oss an denna trevliga publik. Bra när vi representerar olika delar, Sussie och jag Hemvärnet, Anita i varselkläder det civila och Pauline ungdomarna.

Söndag sista dagen var det lite avslaget med publik, synd för det är kul att pratat med alla olika typer av människor, den man minst anar kan var jätteintresserad.

På eftermiddagen var det Lill, Anita, jag och Jonathan som representerade ungdomarna. Vid 17.00 var det dags att riva och även detta gick som en dans så vi var snabbt klara.

Men allt har ett slut så även detta och vi som representerade Bilkåren var från Lindome-, Göteborg och Bohuslän-, Borås- och Alingsås bilkårer. Susanne från kansliet var med oss hela tiden

Mc Mässan 13

Hoppas nu att alla som anmält sitt intresse (som kom från Stockholm och söder ut) kommer att få en inbjudan från respektive kår (då många säger jag har anmäl mig förut men jag har inget hört).

Hälsningar

Maggie Robertsson, Lindome Bilkår

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s