Svett, tårar och kämpainsatser!

ungdom3
Så är då rikshemvärnschefens ungdomstävling avslutad. Vi pustar ut efter en mycket intensiv helg på HVSS i Vällinge. Det tävlas i tio grenar, med fokus på skytte med ungdomsvapnet 22 L, orientering och laginsatser som hinderbana, avståndsbedömning, biathlon m.m.

Skånska gruppen deltog med tio lag i tävlingarna, och Bilkåren utgjorde två av dessa lag. Struwe på äventyr var Bilkårens första lag i mixklass och Gullepluttarna var vårt andra lag som tävlade i pojkklassen. Svett och tårar var det gott om under helgen, men också kämpainsatser utan dess like.
ungdom2
De pojkar och flickor som var med och tävlade i år, gjorde en magnifik prestation. Båda lagen hamnade ganska precis under mitten i totalen. Någonstans mellan plats 35 och 40, av hela 70 lag, placerade vi oss. Stort tack till riksbilkårchef Malin Dreifaldt som var med ute i terrängen och följde lagen under större delen av fredagen. Jag vill också tacka Försvarsutbildarna i Skåne/Helsingborg, för stöd och givetvis vårt hemmaförband, P7 Revingehed. Stort grattis till ungdomslagen för att ha förbättrat sig med ca 15-20 placeringar jämfört med förra året! Väl kämpat!

Hälsningar
Viktoria Hagerman
Helsingborgs Bilkår
Stolt Ungdomsledare och kårchef

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s