Viktiga möten eller bara jippo?

IMG_0722
Bilkåren är på plats i Almedalen. Vi är inte själva, tusentals människor fullkomligt invaderar Gotland denna vecka varje år. Här möts beslutsfattare, opinionsbildare, intresseorganisationer, myndigheter, folkrörelser med flera i en enda stor marinad. Och i denna marinad är alltså Bilkåren på plats. Ibland sägs det om Almedalen att det bara är ett kommersiellt jippo medan andra uppskattar den informella stämningen där politiker och beslutsfattare är mer öppna än annars för samtal med företrädare för tex ideella organisationer.
IMG_0719
Vi tycker verkligen att det är en fantastisk möjlighet för Bilkåren att få sammanstråla med viktiga personer i myndigheter och i andra organisationer. Vi är på plats några av dagarna i veckan och hänger förstås rätt mycket runt den Försvarspolitiska Arenan, där det arrangeras seminarier, utfrågningar och mingel med anknytning till försvarspolitiska frågor. Men vi passar också på att mingla och delta i aktiviteter med bäring mot det civila försvaret och krisberedskap och inom den ideella sektorn i allmänhet.

Vi ser det lite som ett kinder-ägg med tre delar. Kunskapshöjning, nätverkande och möjlighet att påverka.
11401552_918801298184303_4398188331716998973_n
Vill du följa med och känna dig uppdaterad i real-tid så är det nu du ska skaffa dig ett twitterkonto. Då kommer du, utan att vara fysiskt plats i Visby, också kunna lyssna, fråga, samtala och mingla med vilka du vill i Almedalen. Och vill du se vad vi i Bilkåren pysslar med under våra dagar här så ska du följa @bilkarist och @malindreifaldt
Vi hörs!
Malin och Eva

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s