Ett steg till mot fordonsinstruktör

Erfarenheter inom områdena fordon eller pedagogik? Teknikintresse utöver det ”normala”? Lätt för att trivas bland nya människor i nya situationer? Bra på att sprida en god laganda och lösa uppgifter?

Då skulle instruktörskursen IK Hjulfordon kunna vara något för dig! Bilkåren är ständigt i behov av kompetenta instruktörer som kan ansvara för de fordonsutbildningar vi fått i uppdrag att genomföra. Det krävs att bl a att man kan hantera många processer parallellt och har förmågan att se vad som ska göras – när det ska göras – och hur viktigt det är. God samarbetsförmåga är också avgörande eftersom man ständigt måste samverka med andra.

Eva
Att ännu fler lämpliga kandidater väljer att utbilda sig till instruktör – ett lyft både för våra uppdragsgivare, för Bilkåren och oss personligen!

Kursen IK Fordon är upplagd så att den bygger vidare på grundkursen men att man här kopplar instruktörsrollen till verkliga lektioner som hålls för eleverna som går grundkursen för tung lastbil. Det gör att man både får återkoppling från såväl elever, instruktörer och kurskamrater. Det krävs både en tilltalande undervisning och fackkunskap för att gå i mål.

Fredrik2
En härlig känsla att ställa sig framför gruppen, skapa dynamik och intresse, och leverera det som är lektionens mål!

Eva Ytell & Fredrik Skoglund

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s