Ungdomskurs med extra allt!

extra allt
Hur spenderar man bäst en stekhet julivecka som Bilkårist? Ett väldigt bra alternativ är att åka till Skövde på ungdomskurs med ungdomar från Bilkåren och FMCK.

Under söndagen ryckte åta ungdomar från runt om i landet in på ungdomskurs i Skövde. Senare under veckan kommer även ett antal blivande ungdomsledare att finnas på plats.

Första dagen blev lång och intensiv. Vi började med allt praktiskt runt kursen samt genomgång av Försvarsmaktens värdegrund och säkerheten under kursen. Dagen avslutades med provning av personlig materiel samt sjukvård.

Eftersom matsalen inte är öppen under helgerna på sommaren krävs en del kreativitet från kursledningen när det gäller maten. Därför blev det hamburgare som första kvällsmål. Personalen hade en del bekymmer att få ihop vår beställning men lyckades efter många skratt få till det så att alla blev mätta och belåtna. Efter åtta timmars välbehövlig vila är nu alla laddade inför teoripass och första körningen med TERRÄNGHJULING!

Veckan i Skövde kommer att innehålla allt från stadsorientering till fots till körning med terränghjuling i diverse lerhål ute i terrängen.

Följ oss gärna på Facebook – Bilkåren – Sveriges Bilkårers Riksförbund. Vi kommer att göra dagliga inlägg om vad som händer under kursens gång.

Malin Dreifaldt
Ungdomsansvarig och vice ordförande i Centralstyrelsen

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s