Bilkåren på uppdrag på ryttartävlingar

Strömsholm1
Mellersta Mälardalens Bilkår fick en förfrågan om vi kunde köra shuttle i fyra dagar i Strömsholm på deras ryttartävlingar som gick av stapeln den 5-8/6.

Vi fick förfrågan sent cirka två månader innan tävlingen och var därför lite tveksamma till om vi skulle lösa uppgiften. Körningarna startade vid 6-tiden på morgonen och avslutades mellan 21-22-tiden på kvällen.
Vi hade tre som ville köra när de var tre veckor kvar. Då var jag på konferens i Södertälje där jag träffade ordförande för Eskilstuna kåren och bad om hjälp. Dom var villiga att hjälpa oss med utskick till alla Södermanlands Bilkårer med frågan om det fanns någon som var villig att hjälpa oss.

Vi fick ett stort gensvar så när vi började vår 4-dagarskörning så var vi 10 förare anmälda. Förutom att vi förare hade fantastiskt roligt så fick vi mycket reklam under körningarna. Samtliga bilar var märkta med Bilkårslogga och banderoller satt uppsatta över hela tävlingsområdet.

Jag vill tacka alla som ställde upp och samverkade mellan kårerna. Vi hade folk från Eskilstuna, Strängnäs, Enköping, Västerås samt en långväga gäst från Hofors-Torsåkers Bilkår. Utan er hjälp hade dessa dagar inte blivit denna succé som de verkligen blev. Responsen bland dem som var med var att dom vill se mera samverkan mellan kårerna. De är ju så himla trevligt att få lära känna nya å trevligt folk med samma intressen.

Jag hoppas att vi får körningarna nästa år igen för vi har redan en handfull som är intresserade och har anmält intresse av att köra.

Tusen tack och på återseende!

Rickard Panzar, Mellersta Mälardalens Bilkår

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s