Bilkåren på Ring Knutstorp


Förra veckan var det varit premiär för årets STCC tävlingar på Ring Knutstorp. Det var äntligen dags för dem att dra igång sin tävlingssäsong och givetvis var vi bilkårister från Åstorp-Klippans Bilkår också på plats. Det var en premiär som invigdes med gridshow, nationalsången och med en fantastisk flyguppvisning.

Vi var på plats i biljettluckan för att sälja dagens biljetter och program till den publiken som skulle in på området och följa tävlingarna. Detta är något som vi bilkårister från Åstorp-Klippans bilkår har jobbat med under många år när det är dags för tävlingar där. Kåren har en historia på Ring Knutstorp som går tillbka så långt som till 1960-talet.

Och mycket tack vare att vi jobbar där kan vi under resterande år subventionera många aktiviteter som kåren anordnar. För detta är vi mycket glada!! Ett troget gäng är vi som tycker det är kul att vara här och alltid ställer upp och, ja, vi vill arbeta på samma plats som vanligt på Knutstorp för annars blir det inte bra. Prins Carl Philip är en av förarna i STCC klassen och i dag var premiären med extra glans för pappa kungen kom och besökte tävlingarna tillsammans med flera tusen andra som också hade hittat dit för att njuta av det fina vädret och av tävlingarna som körs på den banan som ligger vackrast i Sverige.

Jeanette Nilsson
Vice kårchef och Info/Rek ansvarig i Åstorp-Klippans Bilkår

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s