Det man sår får man skörda!

10307169_10152865588074012_4107381545158886305_n
Lördagen den 3 maj förvandlades Göransson Arena i Sandviken till Arena Wheels och ett helt hav av ursnygga välputsade bilar och motorcyklar tog plats arenan. Förutom alla snygga fordon av olika karaktärer så hade alla bilentusiaster chans att lyssna på Bosse bildoktor, prova rallysimulator, kolla på hur man motivlackerar, tatuerare i arbete och handla diverse bilförknippade tillbehör m.m
Här om någonstans är det rätt tillfälle för rekrytering!! Så för andra året i rad var vi i Hofors-Torsåkers Bilkår på plats. Med oss för dagen hade vi en bandvagn som drog stor uppmärksamhet i utställningshallen!! Pimpad med diverse Bilkårsreklam. En rollup, beachflaggor, ett bord laddat med diverse Bilkårsmatrial och en skål Ahlgrens bilar. Det var receptet för en otroligt lyckad dag i rekryteringens tecken.

En massa folk visade intresse och frågade massvis både om bandvagnen förstås, men också om oss som organisation. Vi fick inga medlemmar direkt på plats, men jag känner på mig att det gamla ordspråket gör sig gällande även här: Som man sår får man skörda!!
Vi var fem Bilkårister från vår kår under dagen. Hemvärnet i uniform representerat, svenska kraftnät i dom stiliga varselkläderna och även vi utan avtal i snygga bilkårströjan och västen. Som ett ess i rockärmen hade vi fått förstärkning genom rekryteringsrådet. Emil Wallin!! Vilken härlig frisk fläkt o bra reklam för Bilkåren. Stilig dessutom i full hemvärnsmundering. Han tog människor med glans och vågade låna ut sin surfplatta så vi kunde visa reklamfilmen om Bilkåren i den. Många stannade till och kollade lite extra.

Lördag den 31 maj syns vi igen i Sandviken på cruisingen. Då får alla som vill en åktur också i bandvagnen. Till allas stora glädje!!! Barnen var sugna på det redan i dag, men vi gör reklam för oss och dagens arrangörer Ghost town cruisers.. Att vi ses snart igen… På cruisingen i Sandviken och på Bessemerfesten i Hofors då ni hittar oss på bruket lördagen den 7 juni och nere i dom geggiga jeephålen i Böle på söndagen.
Väl mött!

Anna-Lena Holmstrand, Hofors-Torsåkers Bilkår

REKRYTERA MERA 🙂 och kom ihåg: DET MAN SÅR FÅR MAN SKÖRDA!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s